Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

BMWi8: To ηλεκτροκίνητο supercar που συνδυάζει οικονομία και πολυτέλεια!

Tι θα λέγατε για ένα supercar το οποίο δεν καίει καθόλου βενζίνη;
Καθόλου; Ναι γιατί πολύ απλά κινείται με ηλεκτρική ενέργεια και όμως αυτό το απίθανο και απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο συνδυάζει τα πάντα...
Πολυτέλεια, οικονομία επιδόσεις, τεχνολογία και φυσικά εντυπωσιακά εξωτερικά χαρακτηριστικά.
Η Bmw δείχνει το μέλλον και προτείνει την καλύτερη δυνατή της πρόταση για το πως μπορέι κάποιος να κινηθεί με στυλ και άνεση χωρίς να κάψει ούτε ένα ml βενζίνης!
Σύμφωνα με την εταιρεία αυτό είναι το μέλλον της οδήγησης  πολύ δυνατές επιδόσεις, ταχύτητα και σχεδιαστική πρωτοτυπία με σκοπό να πάει ένα βήμα πιο μπροστά η τεχνολογία και στα αυτοκίνητα, ώστε να γίνει εύκολη και οικονομική η καθημερινότητα των οδηγών. Ειδικά να σκεφτεί κανείς ότι παρόλο που είναι ηλεκτροκίνητο, αυτό το χαρακτηρισιτκό δεν το περιορίζει να πιάσει τα 0-100χλμ. σε 5 δευτερόλεπτα και με την συνολική του ιπποδύναμη να αγγίζει τα 220 άλογα.
Το αυτοκίνητο υπάρχει και στην πραγματική του μορφή και αυτό τον καιρό κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνοντας στο κοινό τι αυτοκίνητα αναμένεται να έχουμε από εδώ και στο εξής.
Ας ελπίσουμε να κυκλοφορήσουν και άλλα αυτοκίνητα σαν και αυτό. Η τομή μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί όμως αν βγει στην παραγωγή θα γίνει πολύ προσιτό σε μια τιμή για τα χαρακτηριστικά του με τελική ταχύτητα, περίπου 135.000 ευρώ ενώ θα βγει στην παραγωγή το 2014, όπως όλα δείχνουν.

πηγή:www.whos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου