Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έξυπνη κατασκευή τραπεζαρίας για εξοικονόμηση χώρου σε μικρά διαμερίσματα





Fold-HideΤα μικρά σε μέγεθος διαμερίσματα, δεν μπορούν να μειώσουν τις ανάγκες ή να στερήσουν τις επιθυμίες μας για άνεση. Δεν μπορούν όμως και να χωρέσουν ότι χρειάζεται για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας. Η λύση είναι σχεδόν πάντα μονόδρομος. Ειδικές κατασκευές, πολυμορφικά έπιπλα και πολύ φαντασία.

Η τραπεζαρία, καταλαμβάνει πάντα πολύ χώρο που αρκετές φορές είναι δύσκολο να χωρέσει στα περιορισμένα τετραγωνικά. Αντίστοιχα αρκετοί έχουν ανάγκη από ένα χώρο μελέτης, που επίσης γίνεται απαγορευτικό όνειρο.

Οι ανάγκες δεν περιορίζονται, αλλά ούτε και η φαντασία για να τις ικανοποιήσουμε. Κατασκευάστε σε μία γωνία ένα σύστημα ντουλαπιών που μέσα σε αυτό θα σύρονται πάγκοι. Η τραπεζαρία, γλιστρά και κρύβεται μέσα στις εγκοπές των ντουλαπιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Ήρθαν φίλοι? Τραβήξτε τους πάγκους για να καθίσουν. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα γρήγορο μπουφέ για το πάρτυ σας? Τραβήξτε το ένα μέρος του πάγκου. Θέλετε χώρο μελέτης ή τραπεζαρία για το δείπνο σας? Όλα γίνονται! Όταν δεν τα χρειάζεστε άλλο, τα ξαναβάζετε στην κρυψώνα τους.  

Η κατασκευή που σας προτείνουμε, ταιριάζει σε όλα τα διακοσμητικά στυλ. Minimal, μοντέρνο ή κλασικό, όλα εξαρτώνται από την επιλογή του ξύλου και των χρωματισμών που θα επιλέξετε.

Μια έξυπνη και αποτελεσματική ιδέα για μικρούς και τακτοποιημένους χώρους!

 
   πηγή:www.designhome.gr  

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου